Tamás Sáfár kérdése:
Programot keresek ami tud aktiválni és inaktivélni egy USB portot egy gomnyomásra, ilyen létezik?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy pl.: 1-gomb USB bekapcsol, 2-gomb USB kikapcsol.2014. máj. 31. 22:17
2/8 tabaki válasza:
@ Tengor:
Csak egy péda:
Milyen praktikus lenne, nem kéne folyton ki-be dugdosnod, akár kétszer is naponta...
3/8 Tengor válasza:
#2, köszönöm! Tudom, hogy bizonyos helyzetekben van értelme, kérdésem inkább arra irányult inkább, hogy a kérdező tudja-e hogy tényleg erre van-e szüksége, vagy inkább valami másra.
4/8 anonim válasza:
Szerintem szoftveres eszköz erre nincs. Egy USB LED szalag világítja meg az asztalom, nem okoz gondot kihúzogatni. Ha mégis, akkor szereznék eBay-ről egy USB hub-ot amin van kapcsoló. USB switch.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem lámpához akarom használni, hanem az autómba szeretnék egy számítógépet rakni és az egyik funkció működéséhez kéne egy ilyen program.
(Ja és ez sürgős szóval ha valaki tudja a választ akkor köszönnném ha még ma lenne válasz.)
2014. jún. 1. 16:35
6/8 Tengor válasza:
Ezt azért járjuk körbe egy kicsit!
Mi az a funkció?
Gondoltál az autóban tapasztalható elég erős rezgésekre, amiket az asztali HDD-k nem igazán tolerálnak?
Milyen oprendszert használsz egyébként?
7/8 A kérdező kommentje:
Win7, de az autóban lévő gépre WinXP-t szeretnék telepíteni, mert elég gyenge gép, ami amúgy laptop.
2014. jún. 1. 17:34
8/8 tabaki válasza:
@Tengor, Négyes: Pardon, a lámpásnál nem raktam ki a szmájlit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!