Olyat akarok csinálni hogy a fényképen rákattintok egy helyre és alatta van egy link és a neten odaugrik a címre a gép?
Figyelt kérdés
De ez csak egy nagy jpeg kép amint én rakom rá a láthatatlan helyeket ahol van alatta egy hivatkozás és a neten odaugrik arra az oldalra ha rákattintok a képre de a link nem látszik csak a kép .
Mivel csinálhatom ezt meg ?
2014. máj. 31. 18:08
12/14 A kérdező kommentje:
Hú te aztán nem szrozol jól megválaszolod a kérdést .
Köszi biztosan meg fogom érteni csak legyen rá elég időm.
Mégegyszer köszi!
2014. jún. 5. 22:28
13/14 A kérdező kommentje:
Azt nem tudod hogy hogy lehetne megcsinálni hogy ha mozzilában szerkesztem a html t akkor az el is mentődjön a html fájlban ?
Ne kelljen állandóan átírkálni txt be és jegyzettömbe bemásolni amit a mozzila szerkesztőjében kiszerkesztek.
2014. jún. 23. 23:25
14/14 tabaki válasza:
Nem ismerem közelebbről a Mozilla szerkesztőjét, de hogy lehet, hogy nincs a Fájl menüben mentési lehetőség? Akkor mi értelme az egésznek? Ami képet találtam róla, azon egy nagy, Mentés feliratú, floppyt ábrázoló gomb is volt. Ha azt megnyomod, mi történik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!