Miért nem tölt max sebességgel Mozzilán? És mik ez a reklámok?
A laptopomon ha mozzilán akarok letölteni vmit akkor max. csak 220-230-al (kb/s) tölt, de ha ugyanezt megpróbálom a másik gépen akkor a rendes sebességgel tölti (2,5-2,7 MB/s). Ha a laptopon akarom torrenten tölteni akkor minden működik ugyanúgy 2,5-2,7 MB/s-sel tölt. Ez miért van?
Meg vannak beugró oldalak. Mármint... Mondjuk animét akarok letölteni, és mikor rámegyek a letöltésre, vagy még mielőtt rámennék azelőtt átrak egy másik oldalra vmi HTTPS transporterrel (valami hasonló nem biztos, hogy pont ez) és még a letöltést se kezdi meg. Ezt hogy lehetne letiltani? Köszi előre is a segítséget
elszemetelődés (karbantartás)?!
CCleaner+Ccenhancer
Speddyfox (adatbázis tömörítő)
Innen nem tudom megállapítani, hogy a két gép, böngésző között mi a különbség. Karbantartás, adatbázis tömörítése elengedhetetlen. Különbség a gép különböző paraméterei, beállításai, programjai, driverei a telepített programok, bővítmények, kiegészítők között lehet, ami igen tág értelmezés, végtelen számú lehetőség.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, a legutóbbit még nem próbáltam ki, de amióta letöltöttem a cfos-t majdnem teljesen jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!