Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok segíteni fényképszerk...

Tudnátok segíteni fényképszerkesztésben IrfanView programmal (alább)?

Figyelt kérdés
Fotómontázst szeretnék készíteni, elég sok képből (kb. 100, de csak ha kevesebbel oldható meg, sz is jó) de nem vagyok ilyen jó angolból, szóval nem találom, hol kell. Letudnátok írni, hogy melyik menüpontban hol találhatnám meg ezt? Nagyon köszönöm :D

2014. máj. 29. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Van belőle magyar is. Pl.:

[link]

2014. máj. 29. 15:11
 2/4 tabaki ***** válasza:
80%

@ 15:11:

Megáll az ész. Minek ajánlgatsz egy rég lejárt verziót?

@ Kérdező:

Programokat lehetőleg a saját honlapjukról tölts le:

[link]

Az IrfanView Languages menüpontban (rögtön a Download után) megtalálod a magyarítást is.

Egyébként montázshoz miért egy képnézegetőt akarsz használni, nem pedig rendes képszerkesztőt? Lehet, hogy kollázsra avagy tablóra gondolsz, de arra is inkább Photoscape való.

2014. máj. 29. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:

@tabaki

Nem ajnálgattam, csak példát hoztam... Én nem használom... A gugliban meg magyart kerestem, ennyi...

A saját honlapról letöltés teljesen jogos.

2014. máj. 29. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:
*Nem ajánlgattam
2014. máj. 29. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!