Photoshopban egy képre írok, de a betűknek nincs háttere, Szeretném, ha nem olvadnának be a képbe. Paintben átlátszó - nem átlátszó gombbal egyszerűen be lehet ezt állítani. Photoshopban hol lehet ezt beállítani? Köszönöm.
Köszönöm mindenki hozzászólását.
Tehát egyszerű nem átlátszó hátterű betűt nem tud a PS ?
Nekem ez annyira alap dolog, nagyon csodálkozom, hogy nem tudja.
Ha sok képre szeretnék pici kommentet tenni.
( Pl : A dátumot )
Akkor mindegyiknél külön eljátszani a háttér illesztését, hogy szép legyen az elég sok munka.
Annyira nem alap dolog, hiszen akkor tudni kellene paraméterezni is (szöveg távolsága a szövegdobozban, stb.. a paint ezt nagyon kezdetleges módon tudja csak) sajnos erre a területre nem hegyezték ki a ps-t, mert a cég másik programjai tudják ezt. (Lásd fentebb leírt megoldás.)
Egyébként ettől függetlenül én is hiányolom belőle kissé, de cserébe kapunk helyette együttműködést és átjárást a programok között.
Csacsi2:
Köszönöm a képekkel illusztrált leírásod.
Meg tudtam csinálni, csak 50 képnél, hogy a háttér és az írás esztétikus legyen, bonyolult és időigényes.
Most már tudom, hogy a PS nem tudja, nem is keresem benne a nem átlátszó írást.
Marad a paint ezt az egyet profin tudja.
wdhun:
Ezt megmutatnád, hogy hogyan lehet sok képre ugyanazt a kis képet rámásolni ?
wdhun: én csak butítani akartam a photoshop-olást pár lépésben, egyszerű módon ahogy az a képi illusztráción volt! nem volt szó utólagos szerkesztésről.Mi van a radírral?!
kérdező: Ctrl+c, ctrl+v
Csoportos képszerkesztésre én szintén más programot használnék:
Light Image Resizer
Csak kiválasztod a fájlokat, beállítod melyik képet hova helyezze. Különböző méretű képeknél is működik!
wdhun:
Időközben megtaláltam az automatizált leírását is.
Magyarul akit érdekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!