Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Folyton crashel a Beam ng. Mi...

Folyton crashel a Beam ng. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a beam ng 0.3 Alpha verzióját és már raktam be is egy csomó kocsit mindenféle oldalról de nagyon kevés működik ! folyton azt csinálja a legtöbb autóra hogy ctrl+e be betölteném rákattintok az ok gombra erre vagy bezárul az egész és feldobja a crash report ablakot, vagy eltűnik minden kivéve a pálya nincs autó és nem tudok mozogni. ilyenkor nem crashel de új kocsit kell választanom . és persze pont a nyomi alap kocsik működnek de amit letöltök az nem HELP

#crash #BeamNG Drive #Beam ng #Beam ng crash
2014. máj. 28. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne modold.
2014. máj. 28. 15:38
 2/5 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted ? a kocsi modokon kívül nem rakok be más modot szóval nem értem. de ha a kocsi modokra gondolsz akkor ty az offot -.-
2014. máj. 29. 16:05
 3/5 anonim válasza:

Modolni csak teljes verzióban lehet!

Ha demód van írj!

2014. júl. 24. 09:11
 4/5 KRNAC2003 válasza:
nekem demo van mit csináljak?
2014. aug. 6. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
de ez változó mert van hogy működik pontosabban bizonyos autó működik pl Nissan skyline, de bizonyos autó meg crashelteti. egyébként crackelt verzióm van
2014. aug. 8. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!