Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan szerzik ezt a tömérdek...

Honnan szerzik ezt a tömérdek Steam/Origin kulcsot ezek az emberek?

Figyelt kérdés
Az egyik hazai IT-s apróhirdetési oldal tele van Steam és Origin kulcsokkal, amelyeket bőven ár alatt adnak el. Tegnap vettem egyet egy sráctól, elment a pénz, jött a kulcs, a játék tökéletesen működik. A lényeg, hogy kb. 30-40-50%-al olcsóbban adják a kulcsokat, mintha megvennéd a neten csak a kulcsot vagy az egész játékot lemezekkel. Honnan lehet ilyen "olcsón" beszerezni kulcsokat? Mert gondolom ők is keresnek rajta, főleg ha napi 5-10 vagy több vevőjük van.

2014. máj. 28. 12:46
 1/5 Tengor ***** válasza:

Valószínűleg a Steamtől / Origintől veszik nagy mennyiségben. Ha már 3-at veszel packban akkor a 4. ingyen van. Nagyobb tételnél lehet, hogy még többet kapsz ingyen.

Persze csak tippelem.

2014. máj. 28. 13:27
 2/5 A kérdező kommentje:
A Steam-nál sem és az Origin-nél sem enged több kulcsot/játékot megvenni. :/ Szerintem külföldi oldalakról szerezhetik be, de jó lenne tudni, hogy honnan.
2014. máj. 28. 14:05
 3/5 anonim ***** válasza:

"Defiance Standard Edition 4-Pack vásárlása

Includes 4 copies of the Standard Edition. One copy for yourself and 3 to give to friends."

Íme a példa, hogy egy játék több példányban megvehető. Ez esetben 4, egy neked 3 pedig "ajándékba barátaidnak".

Elvileg nem árusítható , de ha a barátaid azt ajándékért cserébe nagy királyaink kis képeit ajándékozzák neked...

2014. máj. 29. 10:33
 4/5 anonim válasza:

Én a tremorgamesről már kb 200 játékot váltottam ki ingyen, köztük Hitman Absolution, GTA4, Max Payne 3, The walking dead, Bioshock Infinite, DMC 3-4-5, Remember me, Dead Space 3, csak hogy a nevesebbeket említsem.

Eléggé időigényes, de ha beindul a dolog, akkor jönnek a pontok, amiket steames s Origines játékokra lehet beváltani.

2014. máj. 30. 14:17
 5/5 anonim válasza:
A legjobb ilyen oldal szerintem, a [link] már legalább 10 játékot vettem innen, kiválóan működik mind!
2014. jún. 28. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!