Miért hiányzik, akad vagy pixelesedik ki a videórészletem egy filmemből amit a Windows Movie Makerrel csináltam?
Nem használom, de szerintem ez bug lehet benne. Vagy renderelési vagy a kodeket kezeli rosszul. Én azt javaslom, hogy térj át valami komolyabbra ami nem csak játszadozni jó.
akkor mond meg neki hogy
sajnos a moviemaker elég gagyi cucc ezért szvsz pixelesen tudtad megcsinálni problem?
ezzel KELL? gondolom hogy van egy feladat ami adott.. kizártnak tartom hogy kötelezővé tenné hogy melyik programot használhatod. (na meg úgyse tudja az eredményből...)
az a tanár amelyik pedig szent bibliaként oktatja a winfosos alkalmazásokat adja vissza a diplomáját de sürgősen. biztos beszorult egy vaskalapba a feje...
oké, hogy van tananyag meg követelmény rendszer (de azt hiszem ez nincs benne)... fúú na mindegy ez most kicsit kiverte nálam a biztosítékot.
támogatom az indítványt. ha pedig kötözködik, udvariasan közöld vele hogy fából nem lehet vaskarikát csinálni...
és sürgősen felejtsd el amit a movie makerről magyarázott és nézz körül a használható videóvágó programok területén :) egyébként amit linkeltem megmutathatnád neki (szerintem nem ismeri) hátha a jövő generációinak már nem a májkroszoft atyánk hulladékjait akarná lenyomni a torkán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!