Mi baj lehet a Watch Dogs-al?
Vagy játék közben kifagy, vagy töltés után kilép, de néha újra is indul a gép játék közben.
Driverek a legfrisebbek, nemrég újrarakott rendszer van rajta.
Minden segédprogi fent van.
Konf.:
AMD Phenom II X4 965 3.4GHZ
Gigabyte Radeon HD6570 2GB
4GB Kingston HyperX 1600Mhz
Tudom, hogy a ram kicsit kevés, de haverom is kb. ezzel a konfiggal játszik és neki megy(ha nem fagy épp ki, akkor szépen fut lowon).
Valami a grafikával lesz, grafikus illesztőprogram szokott rinyálni.
Előre is köszi.
Üdv. Valószínűleg elég nagy problémák vannak, a játék Pc-s verziójával. Ugyan ez a problémám akadt nekem is a játékkal. Játék közbe, teljesen random kifagyások. Megjegyezném, hogy 1280x720-as felbontásban, teljesen low grafikán.
A srác gépe a videókártyán kívül egy kalap "verhetetlenség"(már bocsánat) és megy a játék.Alábbi link.
https://www.youtube.com/watch?v=MnP3XnunV3U
Az én gépem konfigja majdnem megegyezik a tiéddel:
AMD Phenom II X4 965 3.4GHZ
AMD Radeon HD6790 1GB
8GB Kingston HyperX 1600Mhz
Megjegyezném, hogy a kezdetekben elég gyengén optimalizált COD:GHOST FULL HD-ban futott a gépen 1980x1080-as bontásban. Ez a játék 5-10-15 perc után kifagy 1280x720-as bontásban low grafin.
A videóban szereplő srác beállításaihoz képest az enyém még alatta van.
- Resolution: 1280x720
- Vsync: Off
- GPU Maxed Buffered Frames: 1
- Textures: Low
- Anti-Aliasing: Off
- Level of Detail: Low
- Shadows: Low
- Reflections: Low
- Ambient Occlusion: Fejből nemtudom de ez is a legkisebb
- Motion Blur: Off
- Depth of Field: Off
- Water: Low
- Shader: Low
És kidob a game állandó jelleggel:)
Ötleteket elfogadok, és várok a hivatalos javításokra,de úgy nézki, elég jól át****tak minket az UBI emberei:)
Nekem is eredeti, és egy beta driver megoldotta a problémát, ajánlom neked is ha még fenn áll. :)
Itt a másodikat, azaz a már a Watch Dogsra optimalizált 14.6-os beta driver töltsd.
Így már ezzel a gyengébb géppel is minden mediumon megy.
Üdv, Herison.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!