Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi baj lehet a Watch Dogs-al?

Mi baj lehet a Watch Dogs-al?

Figyelt kérdés

Vagy játék közben kifagy, vagy töltés után kilép, de néha újra is indul a gép játék közben.

Driverek a legfrisebbek, nemrég újrarakott rendszer van rajta.

Minden segédprogi fent van.

Konf.:

AMD Phenom II X4 965 3.4GHZ

Gigabyte Radeon HD6570 2GB

4GB Kingston HyperX 1600Mhz

Tudom, hogy a ram kicsit kevés, de haverom is kb. ezzel a konfiggal játszik és neki megy(ha nem fagy épp ki, akkor szépen fut lowon).

Valami a grafikával lesz, grafikus illesztőprogram szokott rinyálni.

Előre is köszi.

2014. máj. 27. 19:03
 1/5 Kroy2363 válasza:

Üdv. Valószínűleg elég nagy problémák vannak, a játék Pc-s verziójával. Ugyan ez a problémám akadt nekem is a játékkal. Játék közbe, teljesen random kifagyások. Megjegyezném, hogy 1280x720-as felbontásban, teljesen low grafikán.

A srác gépe a videókártyán kívül egy kalap "verhetetlenség"(már bocsánat) és megy a játék.Alábbi link.

https://www.youtube.com/watch?v=MnP3XnunV3U

Az én gépem konfigja majdnem megegyezik a tiéddel:

AMD Phenom II X4 965 3.4GHZ

AMD Radeon HD6790 1GB

8GB Kingston HyperX 1600Mhz

Megjegyezném, hogy a kezdetekben elég gyengén optimalizált COD:GHOST FULL HD-ban futott a gépen 1980x1080-as bontásban. Ez a játék 5-10-15 perc után kifagy 1280x720-as bontásban low grafin.

A videóban szereplő srác beállításaihoz képest az enyém még alatta van.

- Resolution: 1280x720

- Vsync: Off

- GPU Maxed Buffered Frames: 1

- Textures: Low

- Anti-Aliasing: Off

- Level of Detail: Low

- Shadows: Low

- Reflections: Low

- Ambient Occlusion: Fejből nemtudom de ez is a legkisebb

- Motion Blur: Off

- Depth of Field: Off

- Water: Low

- Shader: Low

És kidob a game állandó jelleggel:)

Ötleteket elfogadok, és várok a hivatalos javításokra,de úgy nézki, elég jól át****tak minket az UBI emberei:)

2014. máj. 29. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:
eredeti vagy tört játék ? ha tört ne csodálkozzatok hogy nem működik jól.
2014. máj. 30. 00:29
 3/5 Kroy2363 válasza:
Az én játékom eredeti, elővételbe vettem steamen:) ha nem b*sztam vna ki rá több mint 10e Ftot annyira nem is zavarna, hogy egy kalap lócitrom az egész így kb 1 év csúszás után is. Valszeg nem a gép a gond hanem a játék. Reméljük hamar jön egy elég nagy buxfix. Továbbá megjegyezném, hogy mindenhol 20-25Gigát írnak a játékra, ellenben nekem pl 13Gigát töltött :) Meglepő:D
2014. máj. 30. 06:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Nekem is eredeti, és egy beta driver megoldotta a problémát, ajánlom neked is ha még fenn áll. :)

[link]

Itt a másodikat, azaz a már a Watch Dogsra optimalizált 14.6-os beta driver töltsd.

Így már ezzel a gyengébb géppel is minden mediumon megy.

Üdv, Herison.

2014. máj. 30. 14:30
 5/5 anonim válasza:
Letöltöttem mostmár elindul de iszonyatosakat laggol a játék de amúgy szépen futna
2014. jún. 5. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!