Nem indul a windows 7em, mi lehet a baja?
szia.
Ha még rendelkezel Win98 boot lemezzel akkor sima ügy, mert az még mély formázást csinált, az az bootszektorokat javított, ha az a hibája.
1. A sérült bootszektor hardver, de mindegy...
2. A win98/DOS nem tud 48 bites LBA-t, azaz 137 gigásnál nagyobb vinyókat nem tud kezelni.
Újra telepítettem de semmi, ugyan az.:/
Hát sajnos nincs win98as lemezem.:/
De mostmár azt is csinálja hogy elkezdi tölteni utána villan egy kék kép valamilyen fehér felirattal, es akkor indul újra.
Az en ismerosom laptopjanak ugxanez volt a hibaja. Az ove is bootsector hibas volt, de ha jol emlekszem, neki egy ujrateldpites utan megoldodott. Ha beteszed a lemezt, van egy helyreallitomenu, amivel ki tudod javitani az MBR-t. Kivalasztod, majd elinditod a parancssort es beirod:
bootrec /fixmbr
Elmeletileg ez megoldja.
Vagy nezz utana a googlin, hogy "win7 bootsector hiba"
Szerintem RAM hiba, én jártam már úgy, hogy megdöglött a gép majd újra telepítettem és rá fél órára megint behalt, Missing ntldr-t és hasonló nyalánkságokat írt, mindig azt a fájlt hibáztatta, amelyiknél épp megadta magát a memória. És ez egybe vág a kék képernyővel is.
Nem könnyű meghatározni a hibát, mert hiába cseréled ki a ram-ot muszáj újratelepíteni a gépet, mivel tönkre ment benne valamilyen fájl, amitől megállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!