Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet egy fényképet/vid...

Hogyan lehet egy fényképet/videót vízjelezni illetve videó részletet elhomályosítani?

Figyelt kérdés
Szoktam készíteni fényképeket idézetekkel,és le le nyúlják,és sajátként adják elő.Hogyan tudnék elhelyezni rajta egy nagyon halvány fehér szöveget ? Úgy mint pl az apróhirdetési oldalak is vízjelezik a feltöltött képeket. Csak én attól jóval halványabb, éppen csak látható nagyon halovány vízjelet szeretnék.Videóban is szeretnék bizonyos területeket kitakarni,úgy mint a tv-ben amikor kitakarják az ember arcát amikor beszél egy kényes témáról...Két ilyen programnak a neve érdekelne.Egy a képhez,és egy a videóhoz.

2014. máj. 27. 06:01
 1/1 anonim ***** válasza:

A képhez a legjobb a Photoshop cs6 vagy egyéb verziója. De szerintem még az ingyenes GIMP is megteszi.

A videózáshoz nem értek de szerintem Sony Vegas kell hozzá.

2014. máj. 27. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!