A Photoshop CS6 és Photoshop CS6 Portable ugyanazokat a lehetőségeket szolgálja?
Figyelt kérdés
Előny, hátrány a hordozható mellett?2014. máj. 26. 18:50
1/3 tabaki válasza:
Hát ugye, a simát krekkelni kell, amikor ellopod, a portable meg eleve buherált szajré. Szerintem a többi Adobe program nélkül kábé ugyanazt tudja a kettő. Azokkal talán problémásabb a portable kapcsolata, de ebben nem vagyok biztos.
2/3 anonim válasza:
Pl. az Adobe Photoshop CC v14.2.1.570 Portable (Hun) 70 MB, ezt pendrivera felmásolva bármelyik számítógépen a telepítési procedúra mellőzésével indíthatod.
Valószínűleg nem tud annyit, mint a telepítős változat, mert az több mint 2,5 GB, de alap fokon a Portable változattal is nagyon jól el lehet boldogulni.
3/3 tabaki válasza:
Gondolom, a különbözet a plugintömegből meg effélékből adódik, ami nem kell a szűkebben vett működéséhez, de nem is nagy probléma összeszedni. Nálam is megfordult már a portable, igazán nem éreztem semmi kényelmetlenséget a vele való munkában.
Ettől függetlenül én egyelőre maradok a Gimpnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!