Hogyan csinalhatomazt meg fpscreator 10x ben hogy jatek kozben mennyen zene?
Figyelt kérdés
anyira ra jottem hogy makers menuben a sound zone aztan del ra es ott vannak a settingsek de nem tudom melyikre menyek ra aki esetleg valaszolna azt megkoszonem vagy valamilyen youtubes tutorialos videot kuldene az is jo lenne es bocsi ha rosz temakorbe irtam2009. dec. 30. 12:40
1/3 anonim válasza:
A SoundZone markert kell használnod és a Main scriptet cserélned kell a "repeatsound.fpi" scriptre.De akár saját scriptet is irhatsz hozzá.
Erre vonatkozóan részletes tutoriált találsz itt:
2/3 A kérdező kommentje:
köszi!!
2010. jan. 24. 13:07
3/3 A kérdező kommentje:
helo elozo hallod megszunt az oldal esetleg nem tudsz hasonlo oldalt vagy ha te voltal az oldal adminja ami szerintem 80% ban lehetseges akkor kuldenel es hasonlo linket vagy le irod hogy csinalsz e hasonlo oldalt?
2010. febr. 7. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!