Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Játék videót szeretnék készíte...

Játék videót szeretnék készíteni, de amikor elindítom a felvételt a játék szaggatni kezd. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy kis segítség kéne! Szeretnék Gameplay videót készíteni a Borderlands 2 játékról, de amikor elindítom a felvételt szaggatni kezd a játék. Felvételt a BandiCam és a Debut Video-val is készítettem. Hogyan állítsam be a felvétel? A gépemmel van a baj? (Konfig: AMD Phenom 8650 Triple-Core Processzor, 4GB Ram, ASUS HD7770 (AMD Radeon) videókártya.

Előre is köszi a válaszokat!

2014. máj. 26. 08:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ilyen videókhoz izmos gép kell.
2014. máj. 26. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem a géppel van a baj. De ne bandicammal vedd fel 2 okból.

1. Rossz minőség!

2. Az egy nagyon rossz program és van nála jobb.

Én is videós vagyok és frapsel veszem a videóimat jobban lagoltat de nem szaggat. Egyébként frapsben be tudsz állítani egy fps korlátot.

Persze a frapsnak is megvannak a határai pl sok helyet foglal

2014. máj. 26. 18:16
 3/4 anonim válasza:

A Fraps nagyon szép felvételt csinál, nálam nem akad csak az fps korlátot kell felvenni. Ha SSD-re rögzítek semmi baj, de mivel az nem szereti ezért próbálom külső vinyóra menteni őket, de az már nem bírja olyan sebességgel írni, ezért elkezd akadni a játék. :D

Másik dolog a Shadowplay ami szintén jó minőségbe rögzít, sokkal kisebb fileokat, de sajnos a te kártyád nem támogatja, nvidia kártya kell hozzá.

2014. máj. 26. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 1. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!