Játék videót szeretnék készíteni, de amikor elindítom a felvételt a játék szaggatni kezd. Mit tegyek?
Sziasztok! Egy kis segítség kéne! Szeretnék Gameplay videót készíteni a Borderlands 2 játékról, de amikor elindítom a felvételt szaggatni kezd a játék. Felvételt a BandiCam és a Debut Video-val is készítettem. Hogyan állítsam be a felvétel? A gépemmel van a baj? (Konfig: AMD Phenom 8650 Triple-Core Processzor, 4GB Ram, ASUS HD7770 (AMD Radeon) videókártya.
Előre is köszi a válaszokat!
Nem a géppel van a baj. De ne bandicammal vedd fel 2 okból.
1. Rossz minőség!
2. Az egy nagyon rossz program és van nála jobb.
Én is videós vagyok és frapsel veszem a videóimat jobban lagoltat de nem szaggat. Egyébként frapsben be tudsz állítani egy fps korlátot.
Persze a frapsnak is megvannak a határai pl sok helyet foglal
A Fraps nagyon szép felvételt csinál, nálam nem akad csak az fps korlátot kell felvenni. Ha SSD-re rögzítek semmi baj, de mivel az nem szereti ezért próbálom külső vinyóra menteni őket, de az már nem bírja olyan sebességgel írni, ezért elkezd akadni a játék. :D
Másik dolog a Shadowplay ami szintén jó minőségbe rögzít, sokkal kisebb fileokat, de sajnos a te kártyád nem támogatja, nvidia kártya kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!