Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » SKYPE FONTOS! Üzenetek törlése?

SKYPE FONTOS! Üzenetek törlése?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet régi skype üzeneteket törölni? Azt tudom, hogy a frissebb üzeneteket lehet, mert jobb gomb klikkre felajánlja az üzenete törlését, de régebbieknél nem látom ezt az opciót. Találtam olyata beállításokon belül, hogy üzenetnapló törlése, de ez gondolom csak az én gépemről törli ezt, a régebbi üzeneteket amit elküldtem a mások gépén még meg lesz. Szóval ezeket el lehet valahogy távolítani/vagy a saját elküldött régebbi üzeneteimet törölni, hogy azt akinek küldtem egyszerű másolással ne tudja felhasználni ellenem később. Azért lenen fontos mert részegen írtam 1-2 hülyeséget és jó lenne ezeket valahogy eltüntetni. Előre is köszi!

2014. máj. 26. 00:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudod a mások gépén levőket törölni. Nincs központi hely, ami ezeket tárolja, csak a te gépeden és az ő gépükön van meg, sehol máshol. (Meg persze az NSA adatbázisában, de az most nem téma...)
2014. máj. 26. 01:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Bár eléggé elkeserítő, mert így gyakorlatilag nem tudok semmit se tenni ellene. :(
2014. máj. 26. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!