A torrent letöltésnél ha 50%ig töltöttem egy oldalról valamit, de egy másik oldalon is megtaláltam ugyan azt a fájlt, folytathatom a másik oldalról a letöltést, tehát 50%-tól? (a méretük ugyan az! )
Az előző oldalon már szinte nincs is seed. Erről viszont képes volt folytatni 50%tól. Nem lesz így probléma a fájl futtatásával, vagy használatával?
Előre köszönöm :)
Igen, folytathatod, ha megegyezik a hash.
Kispofa75 meg nem tudja miről beszél.
Nem, te azért vagy ökör, mert full magabiztosan állítod a baromságodat.
Ha fingod nincs a dologról, legalább odaírnád, hogy "szerintem", vagy "én úgy gondolom, hogy", "tapasztalataim szerint" stb.
Bocs, Kispofa, de most tényleg nincs igazad, gond nélkül lehet folytatni a torrentet: Letöltöd a másik oldalról a torrentfájlt, megadod elérési útnak a már letöltött fájlok helyét (előtte töröld ki a régi oldal torrentjét a kliensedből),a kliens ellenőriz egy kicsit és folytatja a letöltést.
G.
Köszönöm a válaszokat, a fájl azonos, mind 2 esetében! Tehát megnyugodtam!
:)) !
Én nem vitatkoztam. Ahogy a 9-es válaszomban meg is írtam, hogy "eddig erről nem hallottam" ami nem jelenti azt hogy lehetetlen lenne. Továbbá azt is odaírtam, hogy "Most már elképzelhetőnek tartom. :) "
Hol itt a vita ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!