Be lehet-e állítani a VLC-ben? Hogy
1. ha egy adott könyvtárban több videófájl is van akkor az egyik lejátszása után automatikusan elkezdje lejátszani a következőt? Mint a MPC Home Cinema-nál a Lejátszás után --> Play next in the folder funkció.
2. videóba történő beletekerés közben ne látszódjon az ilyenkor feljövő fehér sáv? Erre gondolok:
[link] Ha valaki nem érti/kíváncsi rá hogy ez miért fontos nekem elmagyarázhatom.
Előre is köszönöm a válaszokat!
1.) Lejátszási listát hozz létre! Jelöld ki mindent és jobb gombbal add a VLC lejátszási listájához.
2.) Eszközök / Beállítások / Feliratok és OSD / [] Képernyőkijelzés (OSD) bekapcsolása
Megnéztem, szerintem nem lehet.
Más: eszembe jutott még valami és csak azért nem akarok új kérdést létrehozni. Szóval: és léptetni lehet-e VLC-ben? Képkockánkénti léptetésre gondolok. Ez is egy olyan funkció amit hiányolok/nem találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!