CoD2-ben miért csak 80-90 az fps-em?
Figyelt kérdés
ha felnézek akkor sokkal több felmegy 250-re is. haverom gépe sokkal gyengébb az enyémnél és neki előre nézve 250:(a gépem paraméterei:Amd Athlon 64 3500+ 2 giga DDR2 kingston memória, és Ati Radeon 1950XTX. Jah és nincs korlátozva az fps.2008. júl. 29. 15:15
1/11 anonim válasza:
videókártya driver mikor volt frissítve? az sem mindegy
lehet az övé húzva van (mind a videókártya mind a proci)
a grafikai beállítások megegyeznek? (felbontás, élsimítás ilyesmik)
2/11 A kérdező kommentje:
a videó kártyához a legújabb driver van fenn és minden a legkisebb felbontáson van.
2008. júl. 29. 15:58
3/11 anonim válasza:
Mit számít az? 25 fps-től már folyamatos képnek látod, nem szaggathat.
4/11 A kérdező kommentje:
nem szaggat, de ha gyorsabb a játék akkor érted nagyobb az fps és könnyebben fejbe lehet lőni az emberkéket:D
2008. júl. 30. 09:30
5/11 anonim válasza:
pontozzatok le, de te is csak vmi fpshuszár vagy. menj játsz valami normálisabb játékkal, codnál még a márió is jobb.
6/11 A kérdező kommentje:
figyelj nem kértem véleményed hogy mi vagyok én... de én csak feltettem egy kérdést ha enm tetszik nem kötelező rá válaszolni.Akik szívből válaszoltak azoknak nagyon szépen köszönöm!
2008. júl. 30. 12:04
7/11 anonim válasza:
Hogyha tényleg minden beállítás megegyezik, akkor csak annyi a baj, hogy a játékban le van korlátozva az fpsed. Lépj be egy szerverre, nyisd meg a console-t (0ás gomb) és írd be: com_maxfps 500. Így valószínűleg emelkedni fog. Sok sikert! Üdv
8/11 anonim válasza:
Az előző válaszhoz csak annyit tennék hogy az elejére kell rakni egy /-t
9/11 anonim válasza:
azért mert neked alap cfg d van
neki meg fps cfg
vagy más a grafikai beálitás
dx7 en több fps ed van
10/11 anonim válasza:
Látom régi kérdés volt, véletlenül tévedtem ide de figyeljetek butuskák. Előszöris annak az okos "25fps-től már folyamatosnak látod" csávónak szólnék, hogy ha életébe nemjátszott coddal, miaz istennek kell beleszólni hülyeséget.
A másik a grafikát állítsd lejjebb te iq fighter és máris több az fps-ed. Milyen bonyolult nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!