Mivel égethetnék MP4-re feliratot?
Figyelt kérdés
A FormatFactoryval próbálkoztam, de majdnem kétszer akkora lett a fájl mérete (igen, beállítottam az outputot is mp4re, ahogy az volt az input is), és a felirat stílusa sem tetszik. A legtöbb ráégetett felirat úgy néz ki, mint például itt: [link]
Melyik programmal lehetséges?
2014. máj. 24. 08:54
1/10 A kérdező kommentje:
AviDemuxot próbáltam még, de az meg nem tudja a formázást, pl. kiírja rendesen ezt: <i>szöveg</i>
2014. máj. 24. 09:05
3/10 anonim válasza:
Azért lett kétszer akkora, mert hozzáértés híján a bitsebességet nem állítottad be. Így bármilyen programot használsz, nem lesz jó. Van még néhány dolog ott az outputnál, nem csak annyi, hogy mp4.
4/10 A kérdező kommentje:
Ehhez valóban nem értek, de pl. az AviDemux-nál ilyen probléma nem volt. Az AviRecomp nem jó mp4-hez.
2014. máj. 24. 10:11
5/10 anonim válasza:
FormatF-ot most kipróbáltam. Ráégeti és pár %-kal lett csak nagyobb. A kodeket ua-t adtad meg mint a forrás? Mert alapból Mpeg4Divx...azt lenyitva AVC-re állítva nem lesz nagyobb.
Az AviRecomp csak tipp volt.
6/10 A kérdező kommentje:
Megoldottam VLC-vel, másodpercek alatt ráégetik, és nem veszíti el a fájl a minőségét.
2014. máj. 24. 11:14
7/10 anonim válasza:
Vlc-vel? Azt a módszert nem ismerem. Elmondanád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!