1/10 A kérdező kommentje:
OFF: Bocs a helyesírási hibákért :S
Írd be a vírus nevét gugliba, kis szerencsével kapsz eltávolítási útmutatót.
2009. dec. 29. 20:53
3/10 A kérdező kommentje:
Most hogy jobban Windows/Temp mappában vannak valami CLAMTMP file-ok, és azok között ugrál, egyikről a másikra ha törölni akarom. De így meg előbb-utóbb kitörölteti az egész mappát.
4/10 A kérdező kommentje:
CLAM-AV: ez a Spyware Terminator virusirtója, az találta ezeket az ideiglenes internetfájlokat .TEMP, amelyek fertőzöttek. Nagyon egyszerűen törölheted. Startmenű, Minden program, Vezérlőpult, Internetbeállítások. Itt a Böngészési előzmények törlése. Aztán tedd be a pipát ide: Böngészési előzmények törlése.
2009. dec. 30. 00:03
Bocs: Böngészési előzmények törlése kilépéskor.
2009. dec. 30. 00:05
Egy rendszeres takarítás sokat segithet. Startmenű/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Lemezkarbantartó. Ezt inditsd el és töröltesd le vele a felesleges fájlokat.
2009. dec. 30. 00:08
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindkettő módszert alkalmazni szoktam. Tehát a böngészési előzmények törlése kilépéskor alapból ki van pipálva, és rendszeresen szoktam törölni. A lemezkarbantartót szintén szoktam futtatni, legutóbb kb 4 napja végeztem el. Ennek ellenére pl most is, ahogy el akartam indítani az Aimp2 lejátszómat, megint beriasztott kétszer is egymás után az Avira. Pedig vírus esetén törölni próbálom mindíg a kis szemeteket. Tanácstalan vok... Lehet ledúratom az egész XP-t aztán újrarakatom. :(
Próbálj megszabadulni tőlük Csökkentett módban. De ha úgy sem megy, akkor kapcsold ki a Rendszer-visszaállítást, az a hunyó ilyenkor. Becsapják a dögök és automatikusan visszaállitja azt, amit nem kellene. Ezért jelez be állandóan az Avira.
Startmenű, Minden program, Kellékek, Rendszereszközök, Rendszer-visszaállítás. Bal oldalon alul a kék szövegre kattints, aztán vedd ki a pipát a Figyelésnél. Aztán inditsd újra a gépet és ereszd rá az Avirát. Ha leszedte és bevágta karanténba, akkor megint újrainditás, aztán kapcsold vissza a Rendszer-visszaállítást. Ez a szervizes módszer.
2009. dec. 30. 16:56
10/10 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló!
Köszönöm a segítséget, megcsináltam amit írtál, talált is két vírust, úgy jártam el ahogy leírtad. Sajnos továbbra is beriaszt amikor el akarom indítani az Aimp2 lejátszót. Ilyet talál mindíg: [link]
Kapcsolódó kérdések: