Milyen Windows 7-et ajánlotok játszásra?
Elég sok játék van Linuxon.. De ebbe most nem megyek bele..^^
Egy másik Linuxossal aki tudja is miről beszél azzal elbeszélgetnék de nem tudom hogy ezt a ti primitív windowsos agyatokkal hogy értenétek meg.. sajna.:-D
De bírom a linuxos emberkéket :)
Fikázzák a windowst, mert a linux mennyivel jobb.
De miért lenne jobb?
Átlagos embernek (és abból több van, mint amennyi 10+ dioptriás, "élet-mentes" kocka linuxosból) miért jobb a linux, ami sokkal bonyolultabb, mint egy windows, ahol csak rákattintasz kétszer a programra, és már megy is a telepítés, nem kell ezzel-azzal szarozni.
De nem baj, te linuxos vagy, neked van igazad, a többi pár millió ember meg hülye.
"Elég sok játék van Linuxon.. De ebbe most nem megyek bele..^^ "
Tehát tudsz például rendesen CoDozni, Lineagezni, WoWozni, NFS-ezni, FIFÁzni? Csak hogy néhány népszerűbb játékot említsek... Mert én a csökött kis agyammal tudok rendesen az én ótvaros Win7-emen. Szervernek nem mondom tökéletes a Linux. Esetleg még irodai alkalmazásra belefér egy Fedora vagy Ubuntu. De játékra egyszerűen használhatatlan.
Igen tudnék ha akarnék hidd el..(Wine nevű programmal amivel elég sok Winf.o.sos játék futtatható, ebből is látszik hót tájékozatlan vagy, csak ugatsz)
De FIFA?xD Ki az a gy.ö.k.é.r aki azzal játszik már bocs? Menj ki a hóra focizni a haverokkal^^..
Azt még megértem hogy AK-47-el nem fogtok szaladgálni az utcán, ezért cséztek.. de FIFA..lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!