Honnan tudok letölteni zemetömörítő programot, ami MP3-as zenét csinál meg ugyanúgy MP3-ba csak kisebb helyet foglaljon?
Telóra szeretném rárakni a zenéket, de amit eddig találtam az mind MP3-ból vmi más csinál. Nekem olyan kellene ami MP3-ból MP3-at csinál!
Hol találok ilyet?
Ezt írtam le az előbb, a bitrátát lejjebb veszed, mondjuk adott egy szám 192kbps bitrátával azt lecsökkented mondjuk 128-asra (azt hiszem az a következő szint) és akkor csökken a mérete jó esetben fél-1 megával...
itt érdemes körülnézni a program iránt
A HWSW fórumán a Hardverműhely - Multimédia témában van egy mp3 konvertálás mp3-ba című topic.
Jó sok ötletet adnak, hogy lehet.
Vagy keresel egy lame.exe-t és megtanulod parancssorból használni. :)
www.goldwave.com
felrakod a progit
fájl--open megnyitod az mp3-at
fájl mentés másként lemented és átállítod 128k alatti bitrate-ra.
Van egy progi, a Super Convertor, szoftverbázisrol letölthető, ingyenes. Bármilyen médiafájlból bármelyikre konvertál. Abban az audio fájlok paramétereit is tetszőlegesen állíthatod, könnyü és értelemszerű a kezelése, annak ellenére, hogy nem magyar a kezelőfelület.
Én már rég ezt használom telefonhoz is. Kezeli a 3gp kiterjesztéseket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!