Windows7 van a gépemen és frissített és a videó kártya drivert nem tudja feltelepíteni. Mit csináljak?
Tört rendszert tudtommal nem szabad frissíteni. Sokszor pont az ilyenek miatt, hisz ezekben a frissítésekben gyakran van egy licence ellenőrző a microsoft jóvoltából :)
Szerintem rakd újra a gépet, az úgyse árt sose. :)
nem keverem. win update lehet kikapcsolni a frissítést
de én azt kérdem ha tört rendszert frissíttet és nincs driver azt hogyan lehet vissza telepíteni ?
Ezt nekem írta :D én vagyok a 3. válaszoló :D
Jó akkor eddig még csak nekem nem vált be sose ez a tört rendszer frissítése. Viszont a kérdést szerintem nem értelmeztem félre hisz azt írta a kérdező hogy a win7 frissített és az tette tönkre a vidi kari driverét.
Amúgy 1 tipp: menj fel a videókártya gyártó weboldalára és keress a te videókártya tipusodhoz megfelelő drivert, és próbáld meg manuálisan feltelepíteni.
mindegy már megoldatom újra raktam és az automata frissítést kikapcsoltam és így már minden jó.
köszönöm a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!