Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows7 van a gépemen és...

Windows7 van a gépemen és frissített és a videó kártya drivert nem tudja feltelepíteni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
videokártyámhoz van gyári lemez és régebben fel volt telepítve. Frissítés után nem telepítette fel és hibát ír ki . tört rendszerem van
2014. máj. 21. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
A gyártó (Intel/AMD/Nvidia) oldaláról töltsd le a legfrissebb drivert.
2014. máj. 21. 21:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Nvidia és azt is megpróbáltam de a végén azt irja hogy nem telepített meg sikertelen
2014. máj. 21. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Tört rendszert tudtommal nem szabad frissíteni. Sokszor pont az ilyenek miatt, hisz ezekben a frissítésekben gyakran van egy licence ellenőrző a microsoft jóvoltából :)

Szerintem rakd újra a gépet, az úgyse árt sose. :)

2014. máj. 21. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 Te most az Nvidia drivert kevered a win update-tel. Amúgy tört Windowst is lehet frissíteni, én is azt csinálom.
2014. máj. 21. 21:54
 5/9 A kérdező kommentje:

nem keverem. win update lehet kikapcsolni a frissítést

de én azt kérdem ha tört rendszert frissíttet és nincs driver azt hogyan lehet vissza telepíteni ?

2014. máj. 21. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt nekem írta :D én vagyok a 3. válaszoló :D

Jó akkor eddig még csak nekem nem vált be sose ez a tört rendszer frissítése. Viszont a kérdést szerintem nem értelmeztem félre hisz azt írta a kérdező hogy a win7 frissített és az tette tönkre a vidi kari driverét.

Amúgy 1 tipp: menj fel a videókártya gyártó weboldalára és keress a te videókártya tipusodhoz megfelelő drivert, és próbáld meg manuálisan feltelepíteni.

2014. máj. 21. 22:21
 7/9 A kérdező kommentje:
próbáltam manuálisan de az se sikerült
2014. máj. 21. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi a videokártya típusa?
2014. máj. 21. 22:50
 9/9 A kérdező kommentje:

mindegy már megoldatom újra raktam és az automata frissítést kikapcsoltam és így már minden jó.

köszönöm a segítséget :)

2014. máj. 22. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!