Van egy homályos képem, vki ki tudná élesíteni?
Ha helyszínelős sorozatban lennénk minden további nélkül meg lehetne csinálni, sőt még a gyilkos tükröződő mosolya is látszódna, aki a fényképész mögött állt.
A valósában nincs erre technológia.
Ha szöveg van a képen, akkor esetleg a küszöböléssel olvashatóvá lehet tenni a képet, de színes ábrákon ez nem segít.
Egy krimi sorozatban még olyat is csináltak egyszer, hogy egy oszlop takarásában álló embert arcát is megmutatták úgy, hogy térben "elforgatták" az egész fotót, benéztek az oszlop mögé. Vicces.
:DDD
A lényeg, hogy a valóságban ilyen nincs. Ami információ nincs a képen, azt nem lehet a semmiből visszacsinálni. Ha egy szöveg életlen a képen, az információveszteséget jelent, és az már sajnos elveszett.
Esetleg próbáld hunyorítva olvasni, vagy kontraszt állítással, stb. talán még olvasható, de ha nem, akkor nincs megoldás.
Utolsó: azt én is láttam :D
Am itt a link: [link]
Én akárhogy hunyorgok egyszerűen nem tudom elolvasni, már próbáltam telóval vmit bénázni az élesítésen, dehát még mindig lóf_sz. Egyébként ez a pénteki pszicho vizsgám egy része, szóval érezzétek a dolog súlyát és ti is hunyorogjatok légyszi egy kicsit :D
Talán úgy kezdődik, hogy "Egy..", az 1-es pont meg talán M betűvel indul.
Túl szemcsés. A világosabbik még életlen is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!