Csatlakozva, nem töltődik, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Lenovo laptopom van, lassan két éves, egyszer már volt probléma az akkutöltöttség kijelzésével, akkor egy Energy Management programmal megoldódott. Most újra ilyen probléma van, 59 %-on áll, és azt írja csatlakoztatva, nem töltődik. Újratelepítettem a programot, de ugyanazt írja ki. Mit tegyek?2014. máj. 21. 11:24
1/3 xperialaci válasza:
Nekem is volt Lenovo laptopom, es sokat szenvedtem vele, en azt mondom elosszor is hogy orulj neki hogy 2 ev utan meg csak ennyi baja van. Az enyémnek elosszor leolvadt az alaplapja. Azt jo dragan kicsereltettem, aztan ra 2 honapra zarlatos lett es kiegett. Vegyel inkabb 1 masik laptopot, mondjuk Asus t , azok jok.
2/3 anonim válasza:
Merítsd le 20% környékére, és tedd fel töltőre, akkor töltődni fog. Ez azért van, hogy ne legyen állandó töltés az akkun, azaz 50% felett nem tölt. Ez BIOS-ban állítható. Ilyen programokkal nem igen érdemes játszani, csak ha hivatalos, Lenovo által kimondottan a te gépedhez kiadott program.
Kedves előző, az ilyen problémák általában (sőt, szinte minden esetben) nem megfelelő használat / karbantartás miatt keletkeznek. Ez lehet egy a kérdező által is említett management program miatt is. Az ASUS pedig az Acerhez hasonlóan no-comment kategória manapság...
3/3 A kérdező kommentje:
Második hozzászóló: köszönöm, megnézem. Eddig mindig töltötte 50 % fölött is 100-ig, aztán azon a szinten tartotta, ezért írtam a kérdést. A hivatalos oldal programját töltöttem le, illetve azt telepítettem újra.
2014. máj. 21. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!