Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen naptárprogram van...

Milyen naptárprogram van Windows 7 alatt, amit a Nokia PC Suite-nek, vagyis a Nokia 3720-as telefonomnak a naptárával szinkronizálni lehet?

Figyelt kérdés
Outlook Express nincs már Windows alatt, az utódjának, a Windows Live Mail-nek a naptárkiegészítőjét meg nem lehet szinkronizálni a PC Suite-ten keresztül a telefon naptárával. A Mozilla Thunderbird-öt is hiába töltöttem le, az se jelenik meg a Nokia PC Suite program naptárának a szinkronizálós listájában. Ilyen, hogy Lotus - mittudomán, meg Outlook megjelennek, de a Lotus-ról nem tudok semmit és azért csak nem kéne emiatt a MS Outlook-ot telepítenem...?! Sürgős lenne a segítség, köszi!

2014. máj. 21. 00:50
 1/5 A kérdező kommentje:
...vagy próbáljam meg a Nokia Ovi Suite-et? A "Nokia Suite"-ben - úgy olvastam - szintén nem lehet naptárat szinkronizálni.
2014. máj. 21. 00:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt direkt úgy találták ki, hogy vindóznyóc naptárprogramjával szinkronizálódjon, ezzel "kényszerítve" az embereket frissítésre.

Nincs windows telefonra google naptár? Mert ha van, akkor egyszerűbb lenne arra áttérni.

2014. máj. 21. 06:01
 3/5 A kérdező kommentje:
A Google naptárra is gondoltam, de nekem inkább külön szoftver kéne, nem webes.
2014. máj. 21. 09:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy a "Windows telefon", az gondolom a Nokia utódja. Nekem Nokiám van, 3720-as, nyomógombos. :-) De gondolom, ez nem számít, mert a szoftvernek kellene tudnia kezelni a számítógépen lévő naptárprogrammal való szinkronizálást.
2014. máj. 21. 09:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Na, eddig sikerült: a megoldás: Microsoft Office Outlook (2007). Ezt látja a Nokia PC Suite szoftver és szinkronizálja is tudja a naptárbejegyzéseit az Outlook naptárjával. (Fontos szerintem figyelni rá, hogy az első alkalommal az irányt csak a telefonról az Outlook-ig állítsuk be, nehogy kitörölje, felülírja a telefonos naptárunk addigi bejegyzéseit.)
2014. máj. 21. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!