Milyen naptárprogram van Windows 7 alatt, amit a Nokia PC Suite-nek, vagyis a Nokia 3720-as telefonomnak a naptárával szinkronizálni lehet?
Figyelt kérdés
Outlook Express nincs már Windows alatt, az utódjának, a Windows Live Mail-nek a naptárkiegészítőjét meg nem lehet szinkronizálni a PC Suite-ten keresztül a telefon naptárával. A Mozilla Thunderbird-öt is hiába töltöttem le, az se jelenik meg a Nokia PC Suite program naptárának a szinkronizálós listájában. Ilyen, hogy Lotus - mittudomán, meg Outlook megjelennek, de a Lotus-ról nem tudok semmit és azért csak nem kéne emiatt a MS Outlook-ot telepítenem...?! Sürgős lenne a segítség, köszi!2014. máj. 21. 00:50
1/5 A kérdező kommentje:
...vagy próbáljam meg a Nokia Ovi Suite-et? A "Nokia Suite"-ben - úgy olvastam - szintén nem lehet naptárat szinkronizálni.
2014. máj. 21. 00:54
2/5 anonim válasza:
Ezt direkt úgy találták ki, hogy vindóznyóc naptárprogramjával szinkronizálódjon, ezzel "kényszerítve" az embereket frissítésre.
Nincs windows telefonra google naptár? Mert ha van, akkor egyszerűbb lenne arra áttérni.
3/5 A kérdező kommentje:
A Google naptárra is gondoltam, de nekem inkább külön szoftver kéne, nem webes.
2014. máj. 21. 09:16
4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy a "Windows telefon", az gondolom a Nokia utódja. Nekem Nokiám van, 3720-as, nyomógombos. :-) De gondolom, ez nem számít, mert a szoftvernek kellene tudnia kezelni a számítógépen lévő naptárprogrammal való szinkronizálást.
2014. máj. 21. 09:18
5/5 A kérdező kommentje:
Na, eddig sikerült: a megoldás: Microsoft Office Outlook (2007). Ezt látja a Nokia PC Suite szoftver és szinkronizálja is tudja a naptárbejegyzéseit az Outlook naptárjával. (Fontos szerintem figyelni rá, hogy az első alkalommal az irányt csak a telefonról az Outlook-ig állítsuk be, nehogy kitörölje, felülírja a telefonos naptárunk addigi bejegyzéseit.)
2014. máj. 21. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!