Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » HELP! Nem játszik le hangot,...

HELP! Nem játszik le hangot, miért van ez?

Figyelt kérdés
Délután még semmi baja nem volt, most pedig nem játszik le hangot, skype-on nem tudok camozni, azt írja ki, hogy "A hangeszköze nem működik megfelelően." és a vezérlőpultba rámegyek a hangra azt írja ki, hogy "Nincs telepített hangeszköz" am egy 2hetes gépről van szó amin windows8 van

2014. máj. 20. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Rakd föl a hangkártya drivert.
2014. máj. 20. 21:57
 2/9 A kérdező kommentje:
ja és am zenét se tudok hallgatni
 3/9 anonim ***** válasza:

telepítsd újra a hangkártyád driverét.

PC esetén az alaplap gyártó oldalán nézelődj, noti esetén pedig a notebook gyártó oldalán.

4/9 A kérdező kommentje:
köszi első a választ, de nem egészen értek hozzá, eltudnád mondani ugy h megértsem?
2014. máj. 20. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Hmmm... valószínűleg driverhiba.
2014. máj. 20. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Alaplapi hangkártyád van, vagy külön kártyád? Ha alaplapi, milyen alaplapod van? Ha kártya, akkor milyen kártya? Ha laptop, akkor milyen laptop?
2014. máj. 20. 22:07
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a gyors és értelmes válaszokat, megpróbáltam a régi jól bevált módszert, hogy újraindítom és működött, azért mindenkinek jár a zöld kéz
2014. máj. 20. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Fú, újraindítás... Ilyenem már nekem is volt. Mármint, hogy újraindítással hangproblémákat oldottam meg. Bár nálam volt, hogy egyszer hívtam be a tskmanagert, és kb. 15 példányban nyílott meg...(Egynél többször elvileg nem is lehet megnyitva...)
2014. máj. 20. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Anyám Toshiba laptopja (jogtiszta win7) szereti gyakran elfelejteni a hangkártya drivert és az újraindítás mindig segít.
2014. máj. 20. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!