Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a gond, amikor...

Florant kérdése:

Mi lehet a gond, amikor belelépek a GTA 4-be betolti és mikor kezdek játszani csak egyet gondol és teljesenn lefagy magátol, pedig elég jo a gépem, simánn is futtatja.! Core2duo 2.66ghz,2gb ram, geforce gt 630 1gb 128bit?

Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
nem elég jó a géped ne túloz .. meg van a minimum követelmény de az is elég alap szinten gt 630 alapból egy f*s core 2 duo-ból is van ezer félle de ez nem befolyásolja hogy ki fagyon. 2 giga ram édes kevés főleg ha tele van nyomva a géped programokkal vagy esetleg közben fut torrent letöltő esetleg weblapok megvannak nyitva.. de lehet az is hogy rossz verziót töltötél le vagy cracked rossz
2014. máj. 20. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ez valóban nem a legideálisabb konfig. egy GTA IV hez, esetleg ha mindent minimumra veszel, jobb lesz.
2014. máj. 20. 20:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Ugy is gondoltam hogy minimumon játszom,de egyáltalán nem akadt,csak egyet gondol és lefagy
2014. máj. 20. 21:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Én probáltam ezzel a géppel csak egy geforce 210 1gb 64 bitessel is igaz azzal akadozott de nem fagyott le és nem voltak hibauzenetek?
2014. máj. 20. 21:12
 5/5 A kérdező kommentje:
De ha feltelepitem a videokártya legujabb driverjét akkor is lefagy de akkor ki tudok lépni és FATAL ERROR:RESC10 hibát dob ki,mi lehet erre a megoldás?
2014. máj. 20. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!