ask.fm/dinuuuu/answer/113609043316/photo/original ez a lány olyan jó képeket szerkeszt valamilyen programmal. De sajnos nem mondja meg a nevét a képszerkesztőnek. Aki tudja rögtön írja meg válaszba vagy üzenetbe. Nagyon fontos lenne! Előre is köszönöm azoknak akik megmondják.
Én itt csak egy képet találtam, az bármilyen normális képszerkesztővel megcsinálható. Ha neked ez még újdonság, kezdd Phoxo képszerkesztővel. Ha rögtön nagyon sokat tudó programot akarsz, Gimp.
Nincs kizárva, hogy a lány valóban Photoshopot használ, de
1. Ehhez arra nincs szükség.
2. Ha neked megvolna, attól még nem tudnál ilyen képet csinálni. Mi a bánatért gondolja azt mindenki, hogy a másik nem okosabb, tanultabb, tapasztaltabb vagy türelmesebb, hanem jobb szoftvert használ? Tanulj meg képet szerkeszteni.
Hát, szerintem meg az állványos kamera, de ezen nem veszünk össze... A lényeg, hogy Kérdező a szájtáti csodavárás helyett azzal törődjön, hogy ő maga mit tehet az ügy érdekében.
2014. máj. 20. 19:32
8/9 A kérdező kommentje:
Aha.hat akkor halasan koszonom a csodalatosan gunyos (nem mindegyik) valaszokat.
2014. máj. 20. 20:19
9/9 tabaki válasza:
Hát, amíg a türelmem engedte, megnéztem egyéb képeit is. Az idézetthez hasonló szerkesztési fortélyok nem éppen jellemzők rá. A képein levő effektezést bármelyik online effektprogrammal megcsinálhatod, még ész se kell hozzá. Nem rossz képek, valóban -- de miért is? Mert a csajszinak van szeme és esze ahhoz, hogy mértékkel alkalmazza ezeket a vackokat, jó fotókat csináljon, és jól komponáljon, sőt, még ő maga is eléggé fotogén ahhoz, hogy jó legyen ránézni. Magyarán: Csupa olyasmiben erős, aminek semmi köze a programokhoz. Ugyanaz a tanulság, más oldalról. Nem a programtól lesznek jók a képek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!