Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen zeneletöltőt használsz?

Milyen zeneletöltőt használsz?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 00:30
1 2
 11/18 anonim válasza:
aTube Catcher, ez is a youtuberól tölt le, eddig nekem semmi bajom nem volt a minőségével.
2009. dec. 29. 09:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Dc++

Limewire

Torrent

Soulseek

Blogok

2009. dec. 29. 10:53
 13/18 anonim ***** válasza:

A youtubeon sztem egyáltalán nem rossz minőségüek a zenék!

Persze nem a "Live" zenék mert azok,tényleg elég gagyi minőségűek szoktak lenni...,de a többi az tiszta,egy csomót le is töltöttem már:)

2009. dec. 29. 11:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Google,Torrent,DC++ :-)
2009. dec. 29. 14:06
 15/18 anonim válasza:
nekem már nagyon régóta Lime Wire van és csak az szed le vele vírusokat aki nem tudja használni...!én még sosem szedtem le vele semmi vírusosat pedig behozza...nem kell össze vissza kattintgatni...!
2010. jún. 2. 19:21
 16/18 anonim ***** válasza:
senki nem kattintkat össze-vissza, a vírusok a zenével jönnek le, és az, hogy te nem találtad, a te bajod, mert attól még vannak, csak gagyi a vírusírtód
2010. jún. 2. 19:55
 17/18 anonim válasza:
a LimeWire5.1.4 mutatja a zene hosszát és a minőségét is,ha tudod milyen hosszú a szám és ott is annyi van írva akkor az valószínűleg jó...azt is láthatod hány helyről tudja letölteni,a jó számokat álltalába sok oldalon megtalálja tehát ha az is sok akkor az sem vírusos...ami semmit nem mutat vagy hülyén van írva és egy helyről tudod leszedni az vírus...és a legújabb nod32 van a gépemen szal nemhinném h szar és akármelyik vírusírtód b*szhatod ha valamit le akarsz tölteni a számítógép lefogja a vírusírtód meg leszarja....szal gondolkozzál mielőtt megszólalsz vagy ne mondj semmit....
2010. jún. 8. 14:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Manapság már főleg youtuberól töltök. Nem vagyok igénytelen, de a torrentre ma már ráver. Youtubeon is van sok szar mint mindenütt minőségbe. Nyilván nem egy tv-ből felvett videoklipp rippből töltöm le a zenét,mert az tényleg dinamikátlan-mono-tompa-halk hangzású. Hanem vannak kimondottan zenei feltötések youtubeon,amik ilyne állóképmellékletesek,és megy a zene alatta,azok full jó minőségüek, dinamikus kristálytiszta hangzásúak. 320 as mp3 ban is le lehet szedni. És youtubeon ma már sokkal több zenét lehet könnyedén megtalálni mint az elég szűkös felhozatalú torrent megosztón. Youtube sokat fejlődött a kezdetekhez képest!
2010. szept. 27. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!