Csillagos9720 kérdése:
Valaki linkeljen már nekem TABLETRE való, androidos oprációs rendszert? Köszönöm (Ainol Novo 7"basic)
Figyelt kérdés
(Ainol Novo 7"basic)#Android #OPREÁCIÓS.RENDSZER
2014. máj. 18. 19:39
1/13 anonim válasza:
Minden tabletre tipikusan az arra íródott rendszer megy fel. Neked a tiédre íródottat kell keresned.
3/13 A kérdező kommentje:
de,nem találom rá az operációs rendszert a neten! :( nem tudnál linkelni nekem eggyet? Ainol Novo7 basic a tipusa
2014. máj. 18. 19:42
4/13 A kérdező kommentje:
Nekem nem frissítés kellene hanem egy alap(TELJES OP.RENDSZER) Ezek is jók de addig nem tudok mit kezdeni amíg nincsen a tabletemen operációs rendszer
2014. máj. 18. 19:44
5/13 anonim válasza:
Első link.
Szerintem inkább az a gond nálad,hogy nem tudod hogy rakd fel.
6/13 A kérdező kommentje:
igen az de ha nincsen op rendszer rajta akkor hogyan tudom felrakni-???
2014. máj. 18. 20:02
7/13 anonim válasza:
Mi az hogy nincs? Van rajta maximum nem megy.
8/13 anonim válasza:
Reseteld le:
"reset button is on the right side of you device, beside SD card slot there is a small hole,,just use a pin to reset it,,,,
after u reset, it will be difficult to turn it on,,,,u must try several time,,,,just press the power on button and reset button together for 10s and release it and press power on again..hope it will works"
9/13 A kérdező kommentje:
Tehát amit leírtál azt értem! de a gépen nincsen egyátalán semmilyen oprendszer és azt hogyan tudom megcsinálni??
2014. máj. 18. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!