Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » VirtualDub-ban hogy lehet a...

VirtualDub-ban hogy lehet a felirat színét változtatni?

Figyelt kérdés
Ugyanis nekem sárga... pedig fehérre akarom. És amikor bsplayerben lejátszom, akkoris fehér. Miért színezte át a virtualdub, és hogy lehet visszarakni fehérre?
2009. dec. 28. 19:00
1 2
 1/11 anonim válasza:

video-filters-add-textsub223-OK,

Feliratkiválasztás-megnyitás-styles...-arial

Ott mindent ki tudsz választani,szín, nagyság,stb és látod a mintát is.

2009. dec. 28. 20:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Ésha nincs textsubom?:(
2009. dec. 29. 10:44
 3/11 A kérdező kommentje:
Vagyis... textsubom már van, de hol van a style? Nem látom ezt a feliratot...
2009. dec. 29. 10:58
 4/11 A kérdező kommentje:
*styles
2009. dec. 29. 10:58
 5/11 anonim válasza:

Ok után megjelenik TextSub settings.

Open..Kiválasztod az előzőleg kiválasztott filmhez a feliratot.

Amikor ezzel megvagy akkor jelenik meg az open alatt a Styles

2009. dec. 29. 13:11
 6/11 anonim válasza:
[link] Itt le van írva részletesen
2009. dec. 29. 13:25
 7/11 A kérdező kommentje:

Cajj basszus...

köszi a válaszokat:@ ideges vagyok:@ mostmár a színnel nincs gondom, viszont virtualdubban lejátszott videó jó, de miután lementettem késik a felirat is, a hang is meg a képis.. egyáltalán nincsenek összehangolódva, pedig ez a második felirat égetésem ezzel a programmal, és az első jó volt.. mostmeg.. hallok egy kattanást és innentől kezdve hallom a szöveget, a kép teljesen lemarad, a szöveg meg teljesen másról szól, mint amit a szereplők tátognak... :@:@

Mit csináljak?:'(

Nem akarom csak úgy lementeni mégegyszer, hátha jó lesz, mert csomó idő, és mitől lenne jobb.. mit csináljak?:'(

2009. dec. 29. 13:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Okérájöttem, hogy csak a hang csúszik a képhez és a felirathoz képest...:S Ez mitől van? És hogy lehet helyrerakni?:D
2009. dec. 29. 14:15
 9/11 anonim válasza:

Volt már nekem is olyan.Ne bíbelődj vele.

Convert XTO dvd a legjobb bár dvd t csinál de a feliratot úgy variálod ahogy akarod bár nem égeti be de akkora ott van és olyan amilyennek akarod és sokkal jobb ninőségű.

2009. dec. 29. 14:22
 10/11 A kérdező kommentje:

De ha kiírom DVD-re, akkoris ott lesz a ferlirat, amikor asztali lejátszón játszom le?

Merthogy eddig úgy néztem, hogy semmi ráégetés, csak beraktam a feliratot és nézem, csakhogy a gépem kezd elromlani, meg a tárhelyem is egyre kisebb, és nem akarom, hogy elvesszenek a filmek, ezért gondoltam, hogy kiírom őket DVD-re, de nemgonoltam, hogy a feliratégetésnél elakadok:S Miért ilyen bonyolult?:'(

2009. dec. 29. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!