Miért nem viszi a játékokat a Windows 7? Miért van az, hogy az összes játéknál fekete képernyőt hoz be, és vagy nem csinál semmit, vagy kidob?
64 bites Windows 7 Professional operációs rendszerem van
Processzor: AMD FX4130/3800 Black Edition Socket AM3
Memória: 8 GB DDR3 1600 MHz Kingston CL11
Videókártya: Gainward Geforce GTX750Ti 2GB DDR5 PC1E
Crysis 1, Crysis 2 és Minecraft FTB modpacknál mikor elindítom fekete képernyő jön be és nem csinál semmit, vagy kidob. Crysis- nál mindig kidob...
Láttam ilyen hasonló problémákat már a neten, de nem használ semmi, hiába állítom át a kompatibilitást, nem működik.
Szerintem a Windows 7 szar játékokra.
Vagy mitévő legyek? Help!
Az emberek többsége win7-et használ, a win 8 tulajdonképpen a második legjobb, az xp pedig a korában jó volt, de a win7 mind népszerűségben, mind pedig funkcióiban messze leelőzte. A szakértők pedig elmehetnek valahová, tekintve, hogy ennyire nem hozzáértő barmoknak a számítástechnikában nincs keresnivalójuk.
Ugyanakkor ha megoldottad, megint csak nálad volt a probléma, és sajna ez megint csak nem engem, vagy mást, hanem igenis téged minősít. És ebből, bármilyen hangnemben írsz is vissza, nem mosod ki magad semmivel.
Aki azonban a win xp-t tartja a legjobbnak, annál ott a gond, hogy túlságosan földhözragadt, fél a változásoktól, ezt a nagymamámnál meg is érteném, de tenálad nem.
Windows XP, 7, 8: Kinek a pap, kinek a papné...
Amúgy valóban nálam volt a probléma, de magamtól rá jöttem és megoldottam...
Hát az igaz...
De szerintem a Windows 7 se olyan szar, mint első látásra volt nekem...
Na és most akkor mit csináljak?
Ismét fennáll a probléma.
Azóta megvettem eredetiben a Crysis Maximum Edition-t, ami tartalmazza a Crysis-t, a Crysis Warhead-et és a Crysis Wars-t.
A Crysis 1 tökéletesen működik, a Warhead-ben pedig fekete képernyő...most aztán tényleg nem értek semmit, pedig eredeti...
és a kompatibilitást is hiába állítom át...
Elindítom, fekete képernyő, várok..., nyomok egy Ctrl+Alt+Del-t és kiírja, hogy a Crysis Warhead működése leállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!