Uplay: Assassin's Creed 2 mentéseim eltűntek?
Tegnap este még játszottam a játékkal, most délután elindítom, a pálya betöltésénél lefagyott a gépem.
Intel HD Graphics 2000 szinte minden játéknál szokott velem ilyet csinálni, nem lepődtem meg rajta. (Ilyenkor nem reagál semmire a gép) Szokás szerint hosszan nyomtam a bekapcsoló gombot, ekkor kikapcsolt, majd elindítottam a gépet. Belépek az Uplay-be, elindítom az AC 2-t, és egy üzenet fogad, hogy válasszam ki a mentés betöltését:
Akár a helyi mentést, akár a távoli mentést is választom, a játék bejön, de semmilyen mentés nincs meg. Kezdhetem előlről, vagy kilépek.
Itt egy kép, Oldalt látszik, hogy mikor játszottam utoljára, az Uplay tudja, hogy hol tartok, de a játék mégsem:
Nem kezdtem újat, szerintetek mit tehetek?
A mentés végleg elveszett, vagy a játék újratelepítése esetleg megoldhatja a problémát?
Vagy indítsam újra a gépet még egyszer?
Előre is köszönöm a válaszokat / segítséget!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!