MIért nem jó a windows 7?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kiírtam képfájlként DVD-re a Win.7-et. Amikor megnézem a lemezt, akkor jó, mert vannak mappák. Boot, ott van a Setup is, azaz mennie kellene. A BIOS beállításokban elvileg előre tettem, hogy DVD-ről bootoljon. Valamiuért nem megy.2014. máj. 13. 16:34
1/5 anonim válasza:
Ajandek lonak ne nezd a fogat.
Lopott vindoznak ne keresd a hibait.
2/5 anonim válasza:
Nem biztos hogy lopott én is mindig letöltöm és azt írom ki. Eredeti kulcsom van hozzá.
Esetleg próbáld meg rufusal. Ez pendrive ra alakítja át a telepítőt. [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Kösz, de a pendrive átalakítóval DVD-ről is lehet bootolni? mert nekem NINCS pendriveom..
2014. máj. 13. 17:24
4/5 anonim válasza:
Képfájlként írtad ki vagy egy az egyben kimásoltad a mappákat a Daemon Tools-al???
5/5 A kérdező kommentje:
képfájlként. Nero-val. "CD/DVD lemezképfájl írása".
2014. máj. 14. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!