Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows asztal méret csökkentés?

Windows asztal méret csökkentés?

Figyelt kérdés

Le lehet valahogy csökkenteni a Windows által megjelenített képet?

A laptopom 1366x768 15,6 col felbontású és nemrég kipróbáltam egy full hd 15,6 col os laptopot. Azon jobban elfértek a dolgok. Pl a metro felülete sokkal nagyobb volt. Kisseb ikonokkal. Ezt valahogy nem lehetne megoldani az enyémen is? Nem érdekel ha romlik a megjelenített dolgok minősége.

2014. máj. 12. 21:17
 1/4 tabaki ***** válasza:
A képernyő beállításaiban rontsd le a felbontást, nem muszáj annak a maximumon állnia, ha neked nem tetszik.
2014. máj. 12. 23:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha kisebb felbontást választ, nagyobbak lesznek az ikonok, nem?

Ő pedig kisebb ikonokat szeretne...

Windows 8.1-ben mintha egyszer véletlenül ctrl + görgetéssel sikerült volna elérnem ezt... Próbáld meg!

Sőt... most nézem, Windows 7-en is működik!

2014. máj. 13. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Sőt: találtam egy olyat is, hogy jobb klikk az asztalra -> Nézet -> Kis ikonok
2014. máj. 13. 10:01
 4/4 tabaki ***** válasza:
Bocs, igazad van, ezt csúnyán benéztem, a "nagyobb felület" miatt. Gondolom, valami bambasági hullám lepett meg az éjszaka, de ez ugyebár legfeljebb magyarázat, nem pedig mentség...
2014. máj. 13. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!