Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok egy B5 méretre...

Hogyan tudok egy B5 méretre beszerkesztett indesign file-t A5 méretűvé varázsolni?

Figyelt kérdés
Anélkül, hogy változna a kiadvány
2014. máj. 12. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezt olvasd el.. jobban leírja mint ahogyan én pár mondatban tudnám :)

de egyébként változni fog (bizonyos szintig) hiszen az A5 és B5 oldalarányai nem egyeznek meg (ha jól tudom)

2014. máj. 12. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:

ja de megegyeznek... bocs, akkor simán :)

vagy ha kicsinyíteni szeretnéd egy az egyben "nyújtással"

akkor [link] itt a scale lesz a megoldás azt hiszem. de bevallom most nem próbáltam ki

2014. máj. 12. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
ja az elfelejtettem mondani, hogy a Liquid Layout az azt hiszem csak cs6-ban és cc-ben van
2014. máj. 12. 10:25
 4/6 A kérdező kommentje:
bevallom, nem vagyok egy nagy indesign mester, próbáltam, de lehet valamit rosszul csinálok és csak az oldalt kicsiníti, a szöveget nem :/
2014. máj. 12. 10:25
 5/6 anonim ***** válasza:
alapból persze hogy nem.. mondom, erre van a cs6-ban ez a trükk.. az hogy a papír méretét megváltoztatod nem jelenti hogy alapból a tartalom is változik. ellenben a korábbi verziókban is megoldható ez (de lehet csak kézzel. cs4-cs5 most nincs előttem)
2014. máj. 12. 10:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Ahh sikerült, köszönöm :) életet mentettél,

csak kicsit kézzel igazítgatnom kell a szövegdobozokon :)

nagyon köszönöm a gyors segítséget :)

2014. máj. 12. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!