Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Be szeretnék lépni az Origin...

Be szeretnék lépni az Origin weblapján (origin.com) és nem enged. Hogyan lehetne bejelentkezni? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Be szeretnék lépni az Origin weblapján(origin.com)és nem enged. megnyitottam az origin súgót mert megváltoztatni szerettem volna az email címemet.de ahova az én email címemnek kellett volna beírva lennie,oda bekerült egy bizonyos nucleuser ............ @anonymous.ea.com email cím,és nem lehet megváltoztatni.valaki tudna segíteni az email cím megváltoztatásában,hogy be tudjak jelentkezni az origin weblapján?

Köszi! :)

2014. máj. 10. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Gond nélkül be tudtam jelentkezni, a hiba nálad van. Próbáld a cookie-kat törölni a böngésződből, vagy másik böngészőt.
2014. máj. 10. 13:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem,nem működik. A lényeg az hogy az Electronic Arts kreált nekem egy email címet,melynek egy részletét fentebb említettem. mivel azt az emailt nem én csináltam,ezért nem tudok belépni az origin weblapján.

Még várom a válaszokat. -_-

2014. máj. 10. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja, igen, csak kifelejtetted, hogy "külsős" origin fiókról van szó, nem hagyományosról, azaz a lényeget...

Sebaj, ha te nem is, én tudom használni a google-t. Nézd csak: [link]

2014. máj. 10. 16:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen,ezt én is megtaláltam,de nem lehet,nem tudok egyszerűen belépni az ea.help... oldalon,mert az azonosító nélkül nem lehet használni.
2014. máj. 12. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!