Torrentnél honnan tudhatom előre, h. kb. mennyi idő alatt fog lejönni a film és milyen minőségű lesz?
szóval mielőtt elkezdeném letölteni,utal valami arra h.mennyi idő lesz,(120Kb/s a letöltési sebességem amúgy)vagy csak ha már elkezdem és kiírja,h.mennyi idő van még hátra.
és azt hogy milyen a film minősége azt tudhatom valahonnan,(pl.ha sokan seedelik,akkor valószínűleg jobb?
bocsi a hülye kérdésekért,de ma kezdtem a torrentezést:)elég laikus vagyok..;)
És az idő az ha jön full sebességgel (és mivel nem valami gyors a neted valószínű max-szal fog jönni), akkor kb. egy 700 Mb-os film 93 perc alatt fog lejönni, 1400 Mb-os pedig duplája, 3 óra alatt.
És a torrent nevében szoktak lenni jelzések, pl. cam, az kamerás verzió, tehát gyenge minőségű, dvdrip az már jó minőség, dvdr/hd-t meg valószínű nem fogsz letölteni a méretük miatt.
Amúgy a dvdrip-eknek ált. 700/1400 Mb-os méretük szoktak lenni, ezért számoltam ezzel az előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!