Megfelelő operációs rendszer?
Netezéshez, filmezéshez, zenehallgatáshoz mennyire kell az Office?
Az XP-vel az a baj, hogy a 384 MB elve kevés neki. Erre még teszel egy vírusirtót, akkor a RAM-ban kb az oprendszer lesz meg az irtó. Böngészőnek, zenelejátszónak már nagyon nem lesz hely...
Sorry, világéletemben windows-om volt.
Office pedig egyértelmű hogy nem zenehallgatásra használok...
Pont ezért nem akarom még vírusirtóval terhelni a gépet mert akkor bekapcsolódni nem fog szegény.. :D
Szóval akkor jó a Lubuntu, csak kevés program kompatibilis vele? Mondjuk nekem fontos lenne a chrome mert a fiókomba van elmentve egy csomó minden.
Nem igaz, hogy kevés program kompatibilis vele. A windowsos programok egy része nem működik windowson, de nagy részüknek (nem a játékoknak) van alternatívája.
Ahogy már írtuk az Office-nak pl a Libre Office v. az AbiWord.
A Chrome pl használható linux alatt is Google Chrome néven, de van nyílt forráskódú változata is a chromium-browser.
Elsősorban nem azzal van a gondom hogy nem küldenek már rá frissítéseket hanem hogy lassú és gondoltam egy Linux vagy Lubuntu segít ezen a gondomon, de ha kellene hirtelen egy program akkor örülnék ha feltudnám telepíteni úgy ahogy azt megszoktam és nem kell alternatíváját keresnem. :)
Egyébként már 4-5 éve nem használok vírusirtót és csodával határos módon azóta nemvolt gondom a vírusokkal.. :D Ezért se terveztem most se ilyenekkel terhelni még a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!