Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan töröljem le a Microsoft...

Hogyan töröljem le a Microsoft Office 2010-et?

Figyelt kérdés

Na a helyzet, volt fent a gépemen egy ilyen.

Windows 7 mellesleg.

A programok és szolgáltatásokban megkerestem, elindítottam a törlést, törölte, és kb. a felénél megszakítottam, most ezt hagyjuk hogy miért.

Hiba volt, eltűnt minden vele kapcsolatos cucc a gépről, de ha újra fel akarom rakni, akkor azt írja ki hogy egy másik verzió már fent van, pedig sehol se találom, de a megszakítás miatt "virtuálisan bedarálta" és ott maradt, hiába nem látom.

Egyik verziót se tudom felrakni, és az eredeti telepítője sincs meg, és nem tudom, hogy rakjak fel egy másikat, vagy hogy távolítsam el, uninstaller programmal sem ment.

Szerintetek rendszer újra rakás lesz a vége, vagy van más megoldás is? Köszi

2014. máj. 7. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
töröld manuálisan a mappáját a C/ProgramFiles-ből :)
2014. máj. 7. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez egy halvaszületett ötlet. A registryből tudja az oprendszer, hogy fent van a progi és nem a mappából. Ha az uninstallerek nem használtak (Revo és társai) akkor újra kell raknod az egészet....
2014. máj. 7. 20:09
 3/3 A kérdező kommentje:

oké, csak ennyit akartam, köszi

akkor újra lesz, amúgy meg első válaszoló, ez marhára óvódás trükk

2014. máj. 7. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!