Letöltöttem a powerpointot windows vistára és kér egy fájl nevet. Mit írjak be?
Figyelt kérdés
Így dobja ki.Nagyon örülnék ,ha valaki tudna segíteni,mert sürget az idő és már több oldalról is lehúztam.
2014. máj. 6. 19:07
1/5 anonim válasza:
Ezzel a verzióval nem lehet szerkeszteni csak a kész diákat megnyitni, annak az útvonálat kéri hogy hol van, amit meg akarsz nyitni.
Legálisan nem lehet sehhonnan sem letölteni, de van rá alternatíva, pl Openoffice
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi.És ha a chromon is találtam online powerpointot,ha ott szerkesztek meg valamit azt le lehet menteni számítógépre?
2014. máj. 6. 19:44
4/5 anonim válasza:
Persze csak kell egy Microsoft fiók , amit ott csinálsz azt elmenti a OneDrive-ban onnan meg le tudod tölteni.
5/5 tabaki válasza:
Miért nem próbálod ki? Egyébként meg mi értelme volna, ha nem tudnád elmenteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!