Tudtok küldeni magyarítást a The Witcher 2 Assassins of kings-hez?
Magyarul jelent meg. Regisztrálhatod a termékkódodat a GOG oldalán (ha eredeti a játékod). Így kapsz egy magyar nyelvet is tartalmazó példányt, mindenféle másolásvédelem nélkül. Íme az oldal:
Ha nem eredeti a játékod, arra is van megoldás: meg lehet vásárolni (Például a CDGalaxis oldalán, de nagyon sok helyen kapható még).
Nincsmit :)
Nem feltétlenül szükséges hozzá az első rész, de ajánlott. Sokkal szélesebb képet kapsz a Witcher világáról, ha ismered az elsőt. Röviden összefoglalom a jó tulajdonságait, hátha megjön hozzá a kedved:
-véleményem szerint az egyik leghangulatosabb játék
-gyönyörű zene és pályadizájn
-remek történet
-jó karakterek
-zseniális magyar szinkron
Most nagyon elfogultnak tűnhetek, de nem tehetek róla: a Witcher volt az első RPG játékom, emiatt szerettem meg a műfajt.
Egyébként jövőre jön a Witcher 3, ami a trilógia záródarabja lesz. Már csak ezért is érdemes kijátszanod az első részt.
Jó játékot! :)
Lesznek választási lehetőségeid, ezek közül kiemelkedik a játék viszonylag korai szakaszában lévő döntéshozatal (2 lehetőség, 2 teljesen más szálon folytatódhat innen a cselekmény). Rengetegféleképpen alakíthatod a sztorit. Arra viszont készülj fel, hogy itt nincs jó vagy gonosz cselekedet (mint pl. a Mass Effect-ben), csak különféle tettek. Érzelmileg hatást gyakorolhat a játékosra, bár én játék közben nem érzékenyültem el (mint a Mass Effect 3 végén). Ettől függetlenül súlyos döntéshozatalok elé állít a játék, és ez nagyon jó :)
Ui: a CDGalaxis oldaláról hirtelen eltűnt a játék (gondolom elfogyott a készlet), ezért az 576-ot javasolnám.
De a digitális vásárlás lehetősége is adott a GOG-on:
A döntés a tiéd (csakúgy, mint a játékokban :)
Amúgy az első részben is jelentős szerepe volt Foltest királynak, ezért mikor a 2. részt először játszottam, még megrázóbb volt, hogy egy már korábbról ismert karaktert csak ilyen egyszerűen "kivonnak a forgalomból".
Nagyon várom a harmadik részt, jövő februárban jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!