Ki lehet kapcsolni a parancsikon létrehozásakor, hogy ne írja hozzá a "parancsikonja" szót?
Figyelt kérdés
Win 8.1-et használok, de XP-nél és 7-esnél is érdekel, hogy ki lehet-e kapcsolni.2014. máj. 5. 12:43
1/9 tabaki válasza:
Keress valami tweaker-programot, azok szokták tudni, de a registryben is át5 lehet állítani valahol.
2/9 anonim válasza:
Nem egyszerűbb ha magad kitörlöd? Én úgy szoktam,ezért felesleges feltelepíteni akármi vackokat..
3/9 anonim válasza:
Ezt a programot Win 7-re írták, de nálam kompatibilitási módban fut Win 8.1-en is.
5/9 A kérdező kommentje:
2014. máj. 5. 13:02
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
2014. máj. 5. 13:02
7/9 anonim válasza:
Javaslom, hogy szabadulj meg gyorsan attól az Avast-tól!
A Virustotal-lal leellenőriztettem, 52 víruskereső rendben lévőnek találta: [link]
8/9 anonim válasza:
Ja, és az én Norton Internet Security 2014-em se reklamált.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem. Érdekes. Megpróbálok majd valami más vírusirtót.
2014. máj. 6. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!