Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van itt olyan valaki, aki...

Van itt olyan valaki, aki vállalná képeket retusálását? Csak úgy hobbiból megcsinálna?

Figyelt kérdés
Ballagási fotom lenne, szüleim nem engedtek el fotoshoz, igy itthon kellet megoldjam... sajnos nem lettek a legjobbak, ha lenne valaki oly kedves, és kicsit segitene rajta, azért biztosan elmondanék 1-2 imát, másként nem tudom hogyan tudnám viszonozni:(
2014. máj. 3. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:

attól függ mennyire komoly munka mit kellene csinálni a fényképeiden?

Töltsd fel a képeket valamelyik képmegosztóra majd küldd el nekem a linkeket amit tudok megteszek!

2014. máj. 3. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem fog senki ingyen megcsinálni egy idegennek egy olyan munkát, amiért pénzt kérnek.Egy ismerősöd szerintem megcsinálja!
2014. máj. 3. 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Te is leszedhetsz egy PS-t vagy akármit és elolvashatsz a neten pár tutorialt. Alap buzergáláshoz nem kell több hónapos koncentrált erőfeszítés, ahogy azt páran propagálják :))
2014. máj. 3. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!