Mozilla Firefox. Fagyás?
Valaki meg tudnád mondani miért fagy le a mozilla? Gondol egyet azt lefagy.Már unom,hogy ilyen fagyos..
Direkt nem használok semmi kiegészítőt rá,se skint.. Sose voltam vele meg elégedve,mert elég fagyos..De így is,hogy nincs "rajta" semmi is fagyjon.. Nem tudom miért sz*r.Szerintetek? Többi bajáról nem is beszélve! [Firefox már fut, de nem válaszol - ha meg akarom nyitni ezt dobja ki,mivel mikor bezárom a böngészőt ugyan úgy háttérbe továbbra is ügyköd.. ]Esetleg tudtok jobb böngészőt ajánlani?
Mellesleg szerintem ami reklámjában van,hogy gyorsabb...szerintem nem az..Eddig egyik sem volt híres arról se :D Kösz a válaszokat.
Nagytakaritás a gépeden biztosan segitene. Sok lehet a .TEMP (ideiglenes internet fájl). Vezérlőpult/Internetbeállitások, Böngészési adatok törlése.
Illetve Ccleaner-t telepits és futtasd le. [link]
CCleanert is leszoktam futtatni.. Memóriával meg nincs gond.. Mozilla ilyen,nem csak nálam..
Operát megnéztem 100x gyorsabb.. Jobb is szerintem. Köszi a válaszokat
Szia!
Milyen gépen fagy a Mozilla és mennyi RAM található a gépben? Fél Giga RAM tól (512 Mb) kezd használhatóvá válni a Mozilla az én tapasztalataim alapján.
Ha RAM van elég, akkor pedig vírus miatt is lehet. Nekem a napokban egy vírus miatt fagyott és nem csinált semmit a Mozilla.
de amúgy meg... [link] ;)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!