Létezik működő GPS Emulátor progi PC -re?
Figyelt kérdés
Konkrétan az érdekelne, hogy van-e valami olyan program ami a gps készülékre írt alkalmazást tudja indítani mint ha a pc gps lenne. Van egy Igo 8 -am ami számítógépre való, de elég régi térképe van. Tettem új térképeket a content/map mappába, de nem indult el vele a program elavultnak írta a térképeket. PLZ HELP! SOS lenne!!!2014. máj. 2. 02:18
1/6 anonim válasza:
El nem tudom képzelni hogy minek az neked... :D
2/6 Tengor válasza:
Akkor neked most mire van szükséget: az összelopott térképeidet akarod használni v. egy program, ami behazudja a rendszernek, hogy a PC-hez GPS vevő csatlakozik és ad neki koordinátákat?
3/6 anonim válasza:
Létezik iGO emulátor PC-re (pl. nekem is van).
Nem tudom, milyen térképeket tettél a map mappába, de ha nem futtatja, két oka lehet:
- nincs a megfelelő license fájl a license mappában
- a map mappába csak egy térkép készítő cég térképét szabad egyszerre betenni, vagyis vagy csak TopMap (NNG), vagy csak HERE (volt Navteq), vagy csak TomTom (volt TeleAtlas) térképeket.
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem voltam elég világos a kérdéssel kapcsolatban. Édesapám kamionos és ő nem hagyományos gpst használ, hanem laptop plusz gps vevő. Most munkahelyet váltott és nem nyugatra jár hanem törökbe. A laptopon van egy kiváló map&guide progi de most kellene neki igo is. Értitek? Itt jön be hogy van pcre való igom, de régiek a térképek. Frissebb térképpel meg nem indult el. A frissebb térkép rendes gps készülékre volt írva nem pcre.
2014. máj. 3. 08:25
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, milyen PC-re való iGO-d van, az enyém (iGO831 PC) fut az új térképekkel is, természetesen ugyanazokkal, amelyekkel a hagyományos GPS készülékek.
6/6 Kemény Endre válasza:
Sziasztok! Én is régóta keresek ilyet, szívesen áldoznék is rá, ha tudnám, hol lehet megvenni. Vezetés közben nem lehet keresgélni a beállításokat, rendezni a kedvenceket, átnézni az elmentett útvonalakat és így tovább. Régebbi iGO-n megtaláltam azt a file-t, ahol a kedvenceket tárolta, nagyon sokat alakítottam rajta PC-n. És szerintem még akkor is kéne PC-re, ha nem a legfrisebb térképek vannak benne. Üdv! KE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!