Battlefield 4 Nem indul el?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Felraktam a mai nap a reloaded verziót, és nem akar elindulni, legfrissebb VGA driver, pnkbuster fentvan, directx legfrisebb, microsoft visual is fent van. (64 bites a gépem és bőven a minimum igény felett )
A probléma a következő: Rákattintok az ikonra és nem csinál semmit, nem jön be ablak nem írja ki, hogy leállt, egyáltalán semmit nem tesz... Próbáltam adminként futtatni, más kompatibilitási módban, de kifogytam, választ előre köszi !
2014. máj. 1. 22:16
11/11 anonim válasza:
Hal' Istennek szabad szoftvereket es operacios rendszert hasznalok, igy egy fillerembe sem kerulnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!