Hulioboy kérdése:
Excel 2013 "HA" problémám lenne, valaki?
Figyelt kérdés
Ha E13 cella nagyobb mint 0 akkor ird ide hogy DB. Én így emlékeztem: =HA E13>0"DB"
De nem jó..Mit rontottam el?
Előre is köszi
#Excel #officel 2013
2014. máj. 1. 21:37
1/7 anonim válasza:
A függvény neve utáni adatok zárójelben vannak mindig, a különböző adatmezők pedig pontosvesszővel vannak elválasztva:
=HA(E13>0;"DB")
2/7 A kérdező kommentje:
Uhh nagyon köszönöm...
Csak 2 órája vesződöm vele :)
2014. máj. 1. 21:54
3/7 A kérdező kommentje:
Működik köszi, de még 1 baj van vele.. Ha nincs érték a cellában akkor ne írjon semmit. most viszont írja hogy HAMIS Ezt hogy kell eltüntetni?
2014. máj. 1. 21:58
4/7 anonim válasza:
A szöveg legyen semmi a hamis ágban, azaz: " "
(idézőjelek között egy szóköz)
5/7 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy tudom miről beszélsz.. Egy picit szájbarágósabban leírnád, hogy hol kell kijavítanom ezt? Köszönöm
2014. máj. 1. 22:09
6/7 anonim válasza:
Ha az Fx gombra kattintasz a függvényszerkesztő-lécen, akkor megnyílik az ablak ahol egyesével be tudod írni az adatokat, és nem kell kitalálni hogy rakd össze, mint itt:
Ez lenne:
=HA(A2>0;"DB";" ")
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi
Aki tud az tud ;)
2014. máj. 1. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!