Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Eredeti 32 bites Windows...

Eredeti 32 bites Windows 7-ről hogyan lehet 64 bitesre frissíteni?

Figyelt kérdés
Van egy eredeti win7-em, de csak 32 bites, a gépben viszont 8 gb ram van. Meg lehet ezt egyáltalán valahogy oldani? Köszi előre is a választ! :)

2014. ápr. 29. 20:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A szokásaim rabja vagyok, c'est la vie. Gondolkoztam már azon, hogy virtualbox-ban elkezdtem tanulgatni a macintosh kezelését, de valahogy nem visz rá a lélek. Nem vagyok tisztában a kompatibilitási dolgokkal.
2014. ápr. 29. 21:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Linux is lehet alternativa.
2014. ápr. 29. 21:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Tudom. Gondolkoztam már azon is. De vajon futnak-e rajta a 2000 előtti játékok, programok? Valamint ez az eredeti win7 is dühít.
2014. ápr. 29. 21:09
 14/17 tabaki ***** válasza:

A linuxon leginkább linuxos programok futnak, de éppen a régiekkel kapcsolatban reménykedhetsz, hogy Wine emulátorral működnek.

OFF

"A háború pedig hosszú "í"-vel írandó."

Ez meg mélyen igaz, kivált a kÍméletlen öldöklésre. Nem tűnt fel, hogy a válaszoló egyébként sem írt ékezeteket?

ON

2014. ápr. 29. 21:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Feltűnt, viszont idézni csakis pontosan lehet, máskülönben az idézőjel használata helytelen.
2014. ápr. 30. 07:45
 16/17 tabaki ***** válasza:

Valóban lúdlábat kívánt volna az idézett idézőjel, mert így furcsán kifordul a mondatod, de az idézet egyébként annyira betűhív, hogy Ctrl+C, Ctrl+V.

Nem hergelésnek szántam, én is csak ritka kivételként tudok úgy hozzászólni, hogy valami marhaság bele ne csússzon, de megtetszett ez a „háború, hosszú »í«-vel”.

2014. ápr. 30. 10:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Valahol itt olvastam valakitől, hogy a 32 biteshez kapott kulcsot elfogadja a 64 bites telepítője (ugyanolyan nyelvű, ugyanolyan SP1-es vagy sem). Ezt meg lehetne próbálni...
2014. ápr. 30. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!